Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug om u persoonlijk en direct van dienst te kunnen zijn.











Mail mij terug

Laat uw emailadres achter en wij mailen u zo snel mogelijk terug om u persoonlijk en direct van dienst te kunnen zijn.

 

Bel mij terug

Bedankt voor het achterlaten van uw telefoonnummer, wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Mail mij terug

Bedankt voor het achterlaten van uw emailadres, wij mailen u zo snel mogelijk terug.

Uw Reservering

Bedankt voor het maken van uw reservering! Zonder tegenbericht ontvangen wij u graag op de besproken datum en tijd.

Rootz Centrum

Rootz Centrum
Rootz Harbour




Meneer
Mevrouw











Groepsreservering?

Reserveert u voor een groep van 15 personen of meer? Maak dan gebruik van onze reserveringsmodule.

Rootz Centrum, Den Haag
Grote Marktstraat 14
070 363 9988 | e-mail

Rootz Harbour, Scheveningen
Dr. Lelykade 33-37
070 355 8800 | e-mail

Rootz Strand, Scheveningen
Strandweg 4
070 363 9905 | e-mail

@
@
1

Keuze Menu’s


Speciaal voor grote dinergezelschappen, vanaf 10 tot circa 50 personen, serveren wij onze keuzemenu's.
Deze menu's wisselen elk kwartaal zodat we altijd met verse seizoensproducten kunnen werken.
Toevoegen aan offerte

Wintermenu € 27,50

Toevoegen aan offerte
Voorgerechten

CARPACCIO
dun gesneden ossenhaas | oude Goudse kaas | pijnboompitten
kappertjes | rode ui | mosterd-basilicum dressing

of

ZALM
‘in hooi gerookte’ zalm | olijfolie | crème fraiche | citrus | veldsla

of

MOSTERDSOEP
mosterd | wortel | gele biet

Hoofdgerechten

HOLLANDSE STEAK
Waards rund | spruit | aardappel | zilverui | portjus

of

KABELJAUW
kabeljauw | aardappelsalade | gele bietenravigotesaus

of

VEGETARISCHE HAMBURGER
brioche | wortel | appel | gefrituurde bloemkool | gekonfijte ui | little gem

Nagerecht

BIERAMISU
mascarpone | natte gijt | ontbijtkoek krokantje | citrus
Toevoegen aan offerte

Wintermenu € 30,-

Toevoegen aan offerte
Voorgerechten

STEAK TARTAAR
Waards rund | klassiek garnituur | toast

of

GARNALENKROKET
garnalenkroket | gele biet | winterpeen | hazelnootcrumble | truffel mayonaise

of

VEGETARISCHE TARTAAR
gele biet | winterpeen | winterprei | truffel mayonaise | uitgebakken mosterd

Hoofdgerechten

EENDENBORST
eendenborst | zoete aardappel | cantharel | krokante ui | appel | Franse worst

of

ZALM
Halfgegaarde zalm | olijfolie | groene kruiden | witlof | schorseneren | gele biet

of

VEGETARISCHE HAMBURGER
brioche | wortel | appel | gefrituurde bloemkool | gekonfijte ui | little gem

Nagerechten
BOKKENPOOT
Oer Hollandse bokkenpoot | botercrème | amandel-merengue | chocolade

of

BIERAMISU
mascarpone | natte gijt | ontbijtkoek krokantje | citrus
Toevoegen aan offerte

Twee gangen wintermenu € 24,50

Toevoegen aan offerte
Voorgerechten

CARPACCIO
dun gesneden ossenhaas | oude Goudse kaas | pijnboompitten
kappertjes | rode ui | mosterd-basilicum dressing

of

ZALM
‘in hooi gerookte’ zalm | olijfolie | crème fraiche | citrus | veldsla

Hoofdgerechten

HOLLANDSE STEAK
Waards rund | spruit | aardappel | zilverui | portjus

of

HAMBURGER ROOTZ
Brioche | Waards rund | katenspek | appel | gefrituurde bloemkool | gekonfijte ui

Offerte Aanvragen

Rootz Centrum
Rootz Harbour











Offerte Aanvragen

Uw offerteaanvraag is succesvol verstuurd, wij nemen spoedig contact met u op!