Grote Marktstraat 14 • 2511 BJ • Den Haag 070 363 9988

CAFE RESTAURANT ROOTZ
Great Craft Beer & Food Since 1998

divider

In een monumentaal en karakteristiek koetshuis met een groot terras voor de deur in het levendige centrum van Den Haag vind u Café-Restaurant Rootz.

Met 20 bieren op tap, waarvan 6 bijna dagelijks wisselen, en daarnaast nog minstens 300 andere bieren van over de hele wereld zijn wij een walhalla voor elke bierliefhebber.

* Bier is onze passie en onze eigen Rootz Blond is onze trots. Dit hoppige, makkelijk doordrinkbare huisbier is verkozen tot beste huisbier van Nederland in 2015. *

Natuurlijk serveren wij ook uitstekende Illy koffie, fijne selectie aan wijnen van onze lokale leverancier Marius Wijnen, heerlijke non-alcoholische dranken, whisky’s en prachtige cocktails.

Wij serveren op onze kaarten heerlijke gerechten, bereid met uitsluitend de beste lokale en verse producten. Veel gerechten gaan prachtig samen met een goed glas wijn en Craft Beer.

Bij ons kunt u terecht voor uw lunch, borrel, diner en uiteraard café bezoek.

Wij heten u van harte welkom om zelf te ervaren waarom Rootz al sinds 1998 een begrip is in Den Haag en ver daarbuiten.

Kijk hieronder naar onze actuele tapbieren en specials op fles en blik.

Evenementen

divider
WK KIJKEN BIJ ROOTZ!

21 november 2022

WK KIJKEN BIJ ROOTZ!

Kom alle wedstrijden kijken bij Rootz! Wij verzorgen het beeld en het bier en met jullie samen verzorgen we de sfeer en het gejuich!

Formule 1 kijken bij Rootz

20 november 2022

Formule 1 kijken bij Rootz

Juich voor jouw favoriete coureur terwijl je van lekkere bieren en snacks geniet!

MOERSLEUTEL TAP TAKOVER WEEKEND

11 november 2022

MOERSLEUTEL TAP TAKOVER WEEKEND

Rootz ❤️ Moersleutel en daarom doen we dit hele weekend een Moersleutel Tap Takeover! Verwacht verschillende en waanzinnig mooie bieren van deze brouwerij op de tap en natuurlijk ook onze ROOTZxMOERSLEUTEL Barleywine 🍺🍂 En als je er dan tóch bent kun je meteen onze nieuwe gerechten van de kaart proberen 😉 We zien je graag dit weekend!