Grote Marktstraat 14 • 2511 BJ • Den Haag 070 363 9988

CAFE RESTAURANT ROOTZ
Great Craft Beer & Food Since 1998

divider

In een monumentaal en karakteristiek koetshuis met een groot terras voor de deur in het levendige centrum van Den Haag vind u Café-Restaurant Rootz.

Met 20 bieren op tap, waarvan 6 bijna dagelijks wisselen, en daarnaast nog minstens 300 andere bieren van over de hele wereld zijn wij een walhalla voor elke bierliefhebber.

* Bier is onze passie en onze eigen Rootz Blond is onze trots. Dit hoppige, makkelijk doordrinkbare huisbier is verkozen tot beste huisbier van Nederland in 2015. *

Natuurlijk serveren wij ook uitstekende Illy koffie, fijne selectie aan wijnen van onze lokale leverancier Marius Wijnen, heerlijke non-alcoholische dranken, whisky’s en prachtige cocktails.

Wij serveren op onze kaarten heerlijke gerechten, bereid met uitsluitend de beste lokale en verse producten. Veel gerechten gaan prachtig samen met een goed glas wijn en Craft Beer.

Bij ons kunt u terecht voor uw lunch, borrel, diner en uiteraard café bezoek.

Wij heten u van harte welkom om zelf te ervaren waarom Rootz al sinds 1998 een begrip is in Den Haag en ver daarbuiten.

Kijk hieronder naar onze actuele tapbieren en specials op fles en blik.

Evenementen

divider
Herfst BEER & ROAST

1 oktober 2023

Herfst BEER & ROAST

🍂Zondag 1 oktober is de eerste editie van de Herfst BEER & ROAST bij café restaurant Rootz in samenwerking met StiBON.🍂 De biersommeliers van StiBON en de chef van Rootz zullen deze middag een uniek 5 gangen menu met bijpassende herfst bieren verzorgen, elke gang een ware smaaksensatie voor de liefhebbers van mooie bieren en culinaire verrassingen! Verwacht een middag vullend programma waarbij de sommeliers uitgebreid uitleg geven over de bieren bij de gerechten en vooral veel gezelligheid met mede-Bourgondiërs. De kosten zijn €89,- per persoon inclusief 5 gangen menu, alle bieren en koffie/thee na afloop. Reserveer jouw plek via info@rootz.nl o.v.v. BEER & ROAST reservering, aantal gasten en allergieën. De reserveringen sluiten donderdag 28 september maar nu direct reserveren is natuurlijk wel zo verstandig want vol = vol! 🍻 - Zondag 1 oktober - Inloop 12:30 - Start 13:00 - Verwacht einde 16:00 / 17:00 uur

Formule 1 kijken bij Rootz

23 juli 2023

Formule 1 kijken bij Rootz

Juich voor jouw favoriete coureur terwijl je van lekkere bieren en snacks geniet!