Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug om u persoonlijk en direct van dienst te kunnen zijn.

Mail mij terug

Laat uw emailadres achter en wij mailen u zo snel mogelijk terug om u persoonlijk en direct van dienst te kunnen zijn.

 

Bel mij terug

Bedankt voor het achterlaten van uw telefoonnummer, wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Mail mij terug

Bedankt voor het achterlaten van uw emailadres, wij mailen u zo snel mogelijk terug.

Uw Reservering

Bedankt voor het maken van uw reservering! Zonder tegenbericht ontvangen wij u graag op de besproken datum en tijd.

Rootz Centrum
Rootz HarbourMeneer
MevrouwSpecifieke Reservering?

Reserveert u voor een groep? Maak dan gebruik van onze reserveringsmodule:

Rootz Centrum, Den Haag
Grote Marktstraat 14
070 363 9988 | e-mail

Rootz Harbour, Scheveningen
Dr. Lelykade 33-37
070 355 8800 | e-mail

Rootz Strand, Scheveningen
Strandweg 4
070 363 9905 | e-mail

@
@
1

Beoordelingen

Alles

Rootz Centrum

Rootz Harbour

★★★★

22-04-2017 - Heeft OOK overdag gewoon lekker eten en kan zeker gezellig zijn op juiste avonden 😉

Dee Lushious
★★★★

03-04-2017 - Een prachtige saloon-achtig interieur in de oude visafslag. Een zeer indrukwekkende bierkaart, een bediening die wel wat vlotter zou kunnen en een lunchkaart waarvan het altijd goed kiezen is. Mooi uitzicht over de jachthaven - wat wil je nog meer?

Joost van der Eijk
★★★★

02-04-2017 - Uitstekende tent voor biertje. Zeer grote bierkaart! Eten is ok, maar niet bijzonder en de bediening zeer traag. Met (grote) groepen raad ik af hier te eten.

Maarten Koningsveld
★★★★

31-03-2017 - Lekker terras in de zon

GK Zhukov
★★★★

26-03-2017 - Ze zeggen dat ze alle bieren hebben. Maar toen ik een simpele Hertog Jan vroeg hadden ze dit niet. Tevens trage bediening op terras. Wel vriendelijk

E.W. Vonhof
★★★★★

25-03-2017 - knus, gezellig en prima service.

Don van Doorn
★★★★

09-03-2017 - Ik vind het leuk om hierheen te gaan, maar afgelopen zaterdag was het erg lawaaierig voordat de muziek begon. We zijn vroeg vertrokken

Jolanda Oosterman
★★★★

02-03-2017 - Gezellige restaurant aan het water in hartje Amsterdam. Sea food selectie is uitstekend en zeker het proberen waard.

Dhiraj Goedan
★★★★★

15-02-2017 - Wijn wel aan de dure kant voor een klein glas merlot. Bier en bediening klasse en mooi om naar te kijken 😃

Peet Tel
★★★★

03-02-2017 - Ideale plek om te eten, en kies een lekker biertje uit van de uitgebreide bier kaart. Zeer groot assortiment aan Nederlandse en Belgische bieren.

Paul den Hengst
★★★★

29-01-2017 - Zeer uitgebreide bierselectie! Goede kaart met prima eten. Iets prijzig, maar dat is te verwachten voor een biercafe. Terras is ideaal gelegen aan de haven, goed toeven in de zomer dus.

Olaf van Velthuijsen
★★★★

14-01-2017 - Goede bier tent... eigen bier van de tap aanrader. Eten is niet bijzonder, maar Rootz wil wel graag die indruk maken, te prijzig !

Kris van der Laan
★★★★

13-01-2017 - Erg gezellig café waar ook zelf gebrouwen bier wordt geschonken. Beneden wordt snachts omgebouwd tot een danscafé

michiel zwart
★★★★

08-01-2017 - Goed eten met een zeer uitgebreide bierkaart! Verbeterpunten: borrelhapjes waren klein, sommige producten waren niet meer beschikbaar en op zaterdagavond was het wat druk waardoor je echt wel wat geduld moest hebben.

Arjan van Leeuwen
★★★★

29-12-2016 - Vond het eten wel ok, alleen de kroketten waren te ver door gebakken. De bediening was erg traag. Het was wel druk, na 10 min kwamen ze de bestelling opnemen en na toen na 25 min gebracht. Verder ook niet gevraagd of het had gesmaakt bij het afrekenen. Dan had ik wel gezegd dat de kroketten te lang waren gefrituurd.

Viola Velthuysen
★★★★

28-12-2016 - Het sjieke broertje van Rootz aan de Grote Marktstraat. Topplek voor een zwoele zomeravond.

Robert Langeweg
★★★★★

18-12-2016 - Lekkere biertjes, goede bediening en een gezellige sfeer. Het avondeten is wel eens tegengevallen. Toen was het vlees droog, maar het is zeker een aanrader voor een gezellig avondje.

Wilco Braakman
★★★★★

18-12-2016 - Veel verschillende bieren en vriendelijk personeel. Verder organiseren ze veel evenementen.

Wilco Braakman
★★★★

18-12-2016 - Leuke tent en erg professionele bediening en gastheren/vrouwen.

Pod Runner
★★★★★

04-12-2016 - Heerlijke bieren maar het eigen bier is nog lekkerder. Leuke gezellige sfeer. Toptent

Rob Kayser
★★★★★

19-11-2016 - Geweldige tent om te eten en van een biertje te genieten.

Ewin Sennema
★★★★

09-11-2016 - Lekker eten, veel ruimte in het restaurant

Ruben Visser
★★★★

09-11-2016 - Het oudste gebouw in de Grote Marktstraat. Zeeeeer uitgebreide biercollectie. Leuke zaal boven die je ook kunt afhuren. Mega terras waarvan ze overigens best iets kunnen vrijmaken voor het parkeren van fietsen van bezoekers.

Michel Rogier
★★★★

08-11-2016 - BIER EN VEEL Bier lekker

Lars Heeneman
★★★★

07-11-2016 - Dansen

Christiaan van veen
★★★★★

30-10-2016 - Een café in Den Haag die je als bierliefhebber eigenlijk niet mag overslaan. Een enorme bierkaart van Belgische en Nederlandse bieren en daarnaast nog diverse bieren op tap. Een gezellige gemoedelijke sfeer zowel binnen als buiten op het terras. Een fijne plek waar je je even kunt onthaasten met uitzicht op het winkelende publiek.

Jules Leenders - Stein
★★★★

22-10-2016 - Publiek kan jong zijn, vaak middelbare scholieren. Studenten avond is op donderdag. Wel druk en laat open

Thrynillan Thrynillan
★★★★★

22-10-2016 - Gezellig en lekker

Marcel Lokhorst
★★★★★

07-10-2016 - Heerlijk eten, Leuke plek, fantastische bieren! Zeker het bezoeken waard. Menu is leuk, niet duur en van goede kwaliteit. Hier zijn ook regelmatig live optredens van locale bandjes

Jelle van der Werff
★★★★★

31-08-2016 - Een leuk en gezellig restaurant aan de Marina. Op zomerse dagen is het helemaal genieten vlak bij alle boten. Bij ons lunch-bezoek op 31/8 scheen er nog geen zon op het terras, maar eerder in het seizoen zal dat wel zo zijn. Aardige serveerster (Milena) en lekker eten.

woutenel
★★★★★

30-08-2016 - Very good sunset dinner! - Service very good, food well prepared and looking good. Taste very fresh. So many beers to chose from...

Ana M
★★★★

24-08-2016 - De sfeer is hartelijk, gastvrij en ademt zeelucht in de haven. Le port of Amsterdam in Scheveningen. Ze zouden de muziek van Bowie in hun repertoire opnemen. Ben ik benieuwd.

Geertjan Benus
★★★★

22-08-2016 - Wij komen heel regelmatig even wat drinken of gezellig eten. Naast de vele bieren en de heerlijke Rootz blond zijn de wijnen ook van uitstekende kwaliteit!

mcdenhaag
★★★★★

21-08-2016 - Gezellige plaats. Veel keuze in bieren. De raarste bieren vind je hier, vaak ook nog op de tap. Bediening denkt met je mee. Eten is van goede kwaliteit.

Fabian Engelen
★★★★★

15-08-2016 - Al verschillende malen op het terras een biertje gedronken tot we een tijdje geleden besloten er ook een hapjes te eten. Toe waren we zo aangenaam verrast dat we direct besloten dit vaker te doen! Met grote vleeseters als gasten namen we de laatste keer de specialiteit, Cote de Boeuf! Super mals vlees, geserveerd met salade en vlaamse friet.

BarbaraSl
★★★★

11-08-2016 - Onze eerste keer bij Rootz was echt super leuk. Deze tweede keer was het allemaal net even wat minder ondanks dat we er op een rustige dag waren. We kregen vorige keer de mosterdsoep heet vanuit een soort schenkkan geserveerd, deze keer gewoon een bordje soep voor ons neus. De ervaring van een aan de tafel klaargemaakte steak tartare van vorige keer was nu ook verdwenen en ik kreeg een kleine portie kant en klaar op het bord. Het hoofdgerecht was een Ribstuk voor 2 personen van 55 euro. Deze was goed bereid maar het vlees zelf was peziger dan vele andere ribstukken die we hebben gegeten. Hier was het echt een kwaliteitsissue... Het restaurant was compleet leeg en we waren echt de enige tafel om 18:00 dus aan de drukte kan het ook niet gelegen hebben. Niets dan lof over de leuke bediening, maar de keuken is er sinds de vorige keer niet op vooruit gegaan...

albert5
★★★★★

07-08-2016 - Jihoe

Emanuel Scheper
★★★★

04-08-2016 - Met vrienden om 18:30 u een hapje eten en een paar lekkere speciaalbiertjes drinken: dat moet hier kunnen. Ik had 3 van mijn vrienden warm gemaakt voor het runderstoofpotje dat mij tijdens het vorige bezoek zeer goed was bevallen: dus 4 x alstublieft. Om 18:35 u kwam de medeling dat er geen runderstoofpotje voor 4 meer aanwezig was, maar slechts voor 2. Niet om 21:35 u, maar om 18:35 u. Ik zou zeggen: zet het dan niet op het krijtbord waar ook het dagmenu op staat. Twee van ons konden wel een kalfsvleesstoofpotje krijgen. Een domper, maar er zijn ergerere dingen in de wereld. Uit wat ons echter werd voorgeschoteld konden we direct opmaken dat dit helemaal niets met het begrip 'stoofpot' te maken had maar dat het een soort van 'kalfsvleeswokje' met wat groente was. Het was bovendien volstrekt smakeloos, niet goed op temperatuur en zelfs een klein kind kon hier zijn honger niet mee stillen: een zeer slechte beurt van de keuken. De serveerster bood ons netjes aan twee biertjes ter compensatie niet in rekening te brengen: een aardige geste maar ik heb de volgende keer gewoon liever dat wat in het prille begin van de avond op het menu staat gewoon leverbaar is en niet wordt vervangen door iets wat ik mijn gasten nooit zou willen/durven voorschotelen, als er een volgende keer komt, wel te verstaan.

Dollebrouwer
★★★★

02-08-2016 - Je waant je bij Rootz altijd in een gewelf, maar wel een bijzonder gezellig gewelf en dat het gezellig is komt niet alleen door het decor, maar door ook het aardige personeel. Mijn vrouw en ik aten een Hamburg "Rootz", die prima smaakte, ook de rode huis Sirah was prima. we deelden nog een tompoes met citroen likeur en citroen ijs en een lekkere koffie sloot het geheel af. Zeker aan te bevelen.

woutk
★★★★★

02-08-2016 - Hier kun je heel veel soorten bieren drinken. De wisseltaps hebben vaak ook lokale bieren uit Den Haag en Scheveningen. Ook lekkere bar-hapjes, zoals bitterballen en flammkuchen. Maar ook warme gerechten kun je hier eten. Binnen is een heel gezellige sfeer. Het terras buiten onder de (eindelijk) nieuwe) parasols biedt veel kijkplezier naar de lokale bevolking en toeristen. Alle nationaliteiten zie je hier langskomen. Aanstormende fietsers, winkelpubliek en nietsvermoedende toeristen krioelen hier door elkaar heen.

Gert Nap
★★★★

31-07-2016 - Top en Flop.

TheBoss

Offerte Aanvragen

Rootz Centrum
Rootz HarbourOfferte Aanvragen

Uw offerteaanvraag is succesvol verstuurd, wij nemen spoedig contact met u op!