Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug om u persoonlijk en direct van dienst te kunnen zijn.

Mail mij terug

Laat uw emailadres achter en wij mailen u zo snel mogelijk terug om u persoonlijk en direct van dienst te kunnen zijn.

 

Bel mij terug

Bedankt voor het achterlaten van uw telefoonnummer, wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Mail mij terug

Bedankt voor het achterlaten van uw emailadres, wij mailen u zo snel mogelijk terug.

Uw Reservering

Bedankt voor het maken van uw reservering! Zonder tegenbericht ontvangen wij u graag op de besproken datum en tijd.

Rootz Centrum
Rootz HarbourMeneer
MevrouwSpecifieke Reservering?

Reserveert u voor een groep? Maak dan gebruik van onze reserveringsmodule:

Rootz Centrum, Den Haag
Grote Marktstraat 14
070 363 9988 | e-mail

Rootz Harbour, Scheveningen
Dr. Lelykade 33-37
070 355 8800 | e-mail

SC Rootz, Scheveningen
Strandweg 4
070 363 9905 | e-mail

@
@
1

Beoordelingen

Alles

Rootz Centrum

Rootz Harbour

★★★★

22-04-2017 - Heeft OOK overdag gewoon lekker eten en kan zeker gezellig zijn op juiste avonden 😉

Dee Lushious
★★★★

03-04-2017 - Een prachtige saloon-achtig interieur in de oude visafslag. Een zeer indrukwekkende bierkaart, een bediening die wel wat vlotter zou kunnen en een lunchkaart waarvan het altijd goed kiezen is. Mooi uitzicht over de jachthaven - wat wil je nog meer?

Joost van der Eijk
★★★★

02-04-2017 - Uitstekende tent voor biertje. Zeer grote bierkaart! Eten is ok, maar niet bijzonder en de bediening zeer traag. Met (grote) groepen raad ik af hier te eten.

Maarten Koningsveld
★★★★

31-03-2017 - Lekker terras in de zon

GK Zhukov
★★★★

26-03-2017 - Ze zeggen dat ze alle bieren hebben. Maar toen ik een simpele Hertog Jan vroeg hadden ze dit niet. Tevens trage bediening op terras. Wel vriendelijk

E.W. Vonhof
★★★★★

25-03-2017 - knus, gezellig en prima service.

Don van Doorn
★★★★

09-03-2017 - Ik vind het leuk om hierheen te gaan, maar afgelopen zaterdag was het erg lawaaierig voordat de muziek begon. We zijn vroeg vertrokken

Jolanda Oosterman
★★★★

02-03-2017 - Gezellige restaurant aan het water in hartje Amsterdam. Sea food selectie is uitstekend en zeker het proberen waard.

Dhiraj Goedan
★★★★★

15-02-2017 - Wijn wel aan de dure kant voor een klein glas merlot. Bier en bediening klasse en mooi om naar te kijken 😃

Peet Tel
★★★★

03-02-2017 - Ideale plek om te eten, en kies een lekker biertje uit van de uitgebreide bier kaart. Zeer groot assortiment aan Nederlandse en Belgische bieren.

Paul den Hengst
★★★★

29-01-2017 - Zeer uitgebreide bierselectie! Goede kaart met prima eten. Iets prijzig, maar dat is te verwachten voor een biercafe. Terras is ideaal gelegen aan de haven, goed toeven in de zomer dus.

Olaf van Velthuijsen
★★★★

14-01-2017 - Goede bier tent... eigen bier van de tap aanrader. Eten is niet bijzonder, maar Rootz wil wel graag die indruk maken, te prijzig !

Kris van der Laan
★★★★

13-01-2017 - Erg gezellig café waar ook zelf gebrouwen bier wordt geschonken. Beneden wordt snachts omgebouwd tot een danscafé

michiel zwart
★★★★

08-01-2017 - Goed eten met een zeer uitgebreide bierkaart! Verbeterpunten: borrelhapjes waren klein, sommige producten waren niet meer beschikbaar en op zaterdagavond was het wat druk waardoor je echt wel wat geduld moest hebben.

Arjan van Leeuwen
★★★★

29-12-2016 - Vond het eten wel ok, alleen de kroketten waren te ver door gebakken. De bediening was erg traag. Het was wel druk, na 10 min kwamen ze de bestelling opnemen en na toen na 25 min gebracht. Verder ook niet gevraagd of het had gesmaakt bij het afrekenen. Dan had ik wel gezegd dat de kroketten te lang waren gefrituurd.

Viola Velthuysen
★★★★

28-12-2016 - Het sjieke broertje van Rootz aan de Grote Marktstraat. Topplek voor een zwoele zomeravond.

Robert Langeweg
★★★★★

18-12-2016 - Lekkere biertjes, goede bediening en een gezellige sfeer. Het avondeten is wel eens tegengevallen. Toen was het vlees droog, maar het is zeker een aanrader voor een gezellig avondje.

Wilco Braakman
★★★★★

18-12-2016 - Veel verschillende bieren en vriendelijk personeel. Verder organiseren ze veel evenementen.

Wilco Braakman
★★★★

18-12-2016 - Leuke tent en erg professionele bediening en gastheren/vrouwen.

Pod Runner
★★★★★

04-12-2016 - Heerlijke bieren maar het eigen bier is nog lekkerder. Leuke gezellige sfeer. Toptent

Rob Kayser
★★★★★

19-11-2016 - Geweldige tent om te eten en van een biertje te genieten.

Ewin Sennema
★★★★

09-11-2016 - Lekker eten, veel ruimte in het restaurant

Ruben Visser
★★★★

09-11-2016 - Het oudste gebouw in de Grote Marktstraat. Zeeeeer uitgebreide biercollectie. Leuke zaal boven die je ook kunt afhuren. Mega terras waarvan ze overigens best iets kunnen vrijmaken voor het parkeren van fietsen van bezoekers.

Michel Rogier
★★★★

08-11-2016 - BIER EN VEEL Bier lekker

Lars Heeneman
★★★★

07-11-2016 - Dansen

Christiaan van veen
★★★★★

30-10-2016 - Een café in Den Haag die je als bierliefhebber eigenlijk niet mag overslaan. Een enorme bierkaart van Belgische en Nederlandse bieren en daarnaast nog diverse bieren op tap. Een gezellige gemoedelijke sfeer zowel binnen als buiten op het terras. Een fijne plek waar je je even kunt onthaasten met uitzicht op het winkelende publiek.

Jules Leenders - Stein
★★★★

22-10-2016 - Publiek kan jong zijn, vaak middelbare scholieren. Studenten avond is op donderdag. Wel druk en laat open

Thrynillan Thrynillan
★★★★★

22-10-2016 - Gezellig en lekker

Marcel Lokhorst
★★★★★

07-10-2016 - Heerlijk eten, Leuke plek, fantastische bieren! Zeker het bezoeken waard. Menu is leuk, niet duur en van goede kwaliteit. Hier zijn ook regelmatig live optredens van locale bandjes

Jelle van der Werff
★★★★★

31-08-2016 - Een leuk en gezellig restaurant aan de Marina. Op zomerse dagen is het helemaal genieten vlak bij alle boten. Bij ons lunch-bezoek op 31/8 scheen er nog geen zon op het terras, maar eerder in het seizoen zal dat wel zo zijn. Aardige serveerster (Milena) en lekker eten.

woutenel
★★★★★

30-08-2016 - Very good sunset dinner! - Service very good, food well prepared and looking good. Taste very fresh. So many beers to chose from...

Ana M
★★★★

24-08-2016 - De sfeer is hartelijk, gastvrij en ademt zeelucht in de haven. Le port of Amsterdam in Scheveningen. Ze zouden de muziek van Bowie in hun repertoire opnemen. Ben ik benieuwd.

Geertjan Benus
★★★★

22-08-2016 - Wij komen heel regelmatig even wat drinken of gezellig eten. Naast de vele bieren en de heerlijke Rootz blond zijn de wijnen ook van uitstekende kwaliteit!

mcdenhaag
★★★★★

21-08-2016 - Gezellige plaats. Veel keuze in bieren. De raarste bieren vind je hier, vaak ook nog op de tap. Bediening denkt met je mee. Eten is van goede kwaliteit.

Fabian Engelen
★★★★★

15-08-2016 - Al verschillende malen op het terras een biertje gedronken tot we een tijdje geleden besloten er ook een hapjes te eten. Toe waren we zo aangenaam verrast dat we direct besloten dit vaker te doen! Met grote vleeseters als gasten namen we de laatste keer de specialiteit, Cote de Boeuf! Super mals vlees, geserveerd met salade en vlaamse friet.

BarbaraSl
★★★★

11-08-2016 - Onze eerste keer bij Rootz was echt super leuk. Deze tweede keer was het allemaal net even wat minder ondanks dat we er op een rustige dag waren. We kregen vorige keer de mosterdsoep heet vanuit een soort schenkkan geserveerd, deze keer gewoon een bordje soep voor ons neus. De ervaring van een aan de tafel klaargemaakte steak tartare van vorige keer was nu ook verdwenen en ik kreeg een kleine portie kant en klaar op het bord. Het hoofdgerecht was een Ribstuk voor 2 personen van 55 euro. Deze was goed bereid maar het vlees zelf was peziger dan vele andere ribstukken die we hebben gegeten. Hier was het echt een kwaliteitsissue... Het restaurant was compleet leeg en we waren echt de enige tafel om 18:00 dus aan de drukte kan het ook niet gelegen hebben. Niets dan lof over de leuke bediening, maar de keuken is er sinds de vorige keer niet op vooruit gegaan...

albert5
★★★★★

07-08-2016 - Jihoe

Emanuel Scheper
★★★★

04-08-2016 - Met vrienden om 18:30 u een hapje eten en een paar lekkere speciaalbiertjes drinken: dat moet hier kunnen. Ik had 3 van mijn vrienden warm gemaakt voor het runderstoofpotje dat mij tijdens het vorige bezoek zeer goed was bevallen: dus 4 x alstublieft. Om 18:35 u kwam de medeling dat er geen runderstoofpotje voor 4 meer aanwezig was, maar slechts voor 2. Niet om 21:35 u, maar om 18:35 u. Ik zou zeggen: zet het dan niet op het krijtbord waar ook het dagmenu op staat. Twee van ons konden wel een kalfsvleesstoofpotje krijgen. Een domper, maar er zijn ergerere dingen in de wereld. Uit wat ons echter werd voorgeschoteld konden we direct opmaken dat dit helemaal niets met het begrip 'stoofpot' te maken had maar dat het een soort van 'kalfsvleeswokje' met wat groente was. Het was bovendien volstrekt smakeloos, niet goed op temperatuur en zelfs een klein kind kon hier zijn honger niet mee stillen: een zeer slechte beurt van de keuken. De serveerster bood ons netjes aan twee biertjes ter compensatie niet in rekening te brengen: een aardige geste maar ik heb de volgende keer gewoon liever dat wat in het prille begin van de avond op het menu staat gewoon leverbaar is en niet wordt vervangen door iets wat ik mijn gasten nooit zou willen/durven voorschotelen, als er een volgende keer komt, wel te verstaan.

Dollebrouwer
★★★★

02-08-2016 - Je waant je bij Rootz altijd in een gewelf, maar wel een bijzonder gezellig gewelf en dat het gezellig is komt niet alleen door het decor, maar door ook het aardige personeel. Mijn vrouw en ik aten een Hamburg "Rootz", die prima smaakte, ook de rode huis Sirah was prima. we deelden nog een tompoes met citroen likeur en citroen ijs en een lekkere koffie sloot het geheel af. Zeker aan te bevelen.

woutk
★★★★★

02-08-2016 - Hier kun je heel veel soorten bieren drinken. De wisseltaps hebben vaak ook lokale bieren uit Den Haag en Scheveningen. Ook lekkere bar-hapjes, zoals bitterballen en flammkuchen. Maar ook warme gerechten kun je hier eten. Binnen is een heel gezellige sfeer. Het terras buiten onder de (eindelijk) nieuwe) parasols biedt veel kijkplezier naar de lokale bevolking en toeristen. Alle nationaliteiten zie je hier langskomen. Aanstormende fietsers, winkelpubliek en nietsvermoedende toeristen krioelen hier door elkaar heen.

Gert Nap
★★★★

31-07-2016 - Top en Flop.

TheBoss
★★★★

23-07-2016 - Mooie tent op toplocatie. Bediening laat vaak te wensen over. Niet snel en nonchalant. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen.

Nico Verbaan
★★★★

18-07-2016 - Heel mooi historisch restaurant met een heel goed aanbod aan lekkere bieren. Wel heel erg druk en ze moeten ook de naam even veranderen; past niet bij het karakter van het restaurant.

Simon Tiemersma
★★★★

12-07-2016 - Véél keus uit NL en BE bieren! Vooral een leuke borrelplek. Buiten eten is ook aardig, binnen lunchen vind ik wat ongezellig

Renée van Holsteijn
★★★★

08-07-2016 - Gezellig, ongedwongen sfeertje. Lekker bier proeven en borrelhappen terwijl de kids spelen. Leuke bediening. Niet gegeten dus dat kan ik niet beoordelen.

Alexandra Tigges
★★★★

01-07-2016 - Blij dat we ondanks een paar slechte recensies toch zijn gaan eten in dit restaurant vorige week vrijdag. Het voorafje werd aangevuld met een lekker haring omdat we er zo'n zin in hadden. De lekkerbek was heerlijk knapperig en het nagerecht ook heerlijk. De bediening was goed en gezellig. Een mooi witbiertje erbij, een zonnetje en dan is het terras en dit restaurant echt een aanrader.

mvtussenbroek
★★★★★

01-07-2016 - Going the extra mile - I have been at Rootz for two nights in a row, this week, and I've been both of the times pleasantly surprised, for two different reasons. The first night, I arrived fairly late, few minutes after kitchen had closed: they have welcomed me, and conjured up a fantastic steak tartare with salad and fries. Easy, yes, but places close to...

pmaggi
★★★★

26-06-2016 - Het eten is best ok. Redelijk karige porties maar de prijzen zijn ook niet heel hoog. De bediening was vriendelijk maar houd de gasten niet goed genoeg in de gaten. Bestelling opnemen duurde lang, lege borden bleven lang staan en 40 min wachten op een nagerecht is echt te lang..... Sorry volgens mij valt er meer uit dit restaurant te halen maar mist de juiste aansturing en alert personeel.

wenbrug
★★★★★

26-06-2016 - The Best Belgian beer in town - This bar offer more than 250 sorts of Belgian beer. A huge variety to choose from even for the most picky customer

Valdas D
★★★★

23-06-2016 - Rootz is op de zondagmiddag bijna een traditie geworden. De garnalen kroketjes en affligem blond is het perfecte zondagmiddag maal. Sorry, van het diner eten weet ik niet veel. Vaak orgaanvlees op de kaart. Wat op zich wel interessant is, maar desastreus kan uitpakken. Ga niet naast het toilet zitten, die hebben een chronisch stankprobleem.

Rene de jager
★★★★★

21-06-2016 - The Best Belgian beer in town - Very large beer card, unfortunately service was poor. Had to wait 15 minutes for the waiter. Wait almost 90 minutes for the main food. Food was so so. Vegetables were not really cleaned very well and portions quite small. My kids werecstill hungry even after ordering an adult meal. Will only come back for a beer...

Valdas D
★★★★

19-06-2016 - Leuke tent aan de haven. Heerlijk bierproeven in een relaxte omgeving!

José Neuteboom
★★★★★

11-06-2016 - The Best Belgian beer in town - Rootz is a nice restaurant with a lot of beers and foods to accompany it. The beers taste good and it can be a good place to meet friends and have a night out. It is not a really special place.

Valdas D
★★★★★

09-06-2016 - Als je van speciaal bier houdt dan is dit de plek waar je wezen moet en tevens ook goed eten

Mike ter Haar
★★★★★

07-06-2016 - Going the extra mile - Perfect Peppered steak, with big bowl of Frites washed down with a seemingly endless beer list. Can you open a restaurant in my town please.

pmaggi
★★★★

01-06-2016 - Met ons gezin gegeten bij Rootz. De keuken was ons helaas vergeten. Na ruim een uur kwam het hoofdgerecht, toen bleek dat een van de gerechten weer was vergeten. Ook twee tafels verderop was men tot twee keer toe vergeten te serveren. Gelukkig was er een oplettende ober die de situatie in de gaten had, dit heeft echter niet veel geholpen. Verder zijn geen excuses of een drankje van het huis aangeboden. Wij komen hier niet meer. Jammer.

Tvsland
★★★★★

01-06-2016 - The Best Belgian beer in town - Been here quite a few times, even had my first date with my wife here so that makes it extra special. Last week we went here for a quick bite and both ordered the ribs. My portion was good but my wifes portion had a huge chunk of fat hidden inside and understandably she wouldnt eat it. We cellen the...

Valdas D
★★★★★

31-05-2016 - The Best Belgian beer in town - This restaurant is well located in the centre of The Hague and is close to large stores such as Media Markt and Marks and Spencer. The restaurant seems to also have an upstairs area although we did not go up there. There is a full bar serving a lot of different kinds of beers as well a wines, mixers, etc....

Valdas D
★★★★

20-05-2016 - Leuk en gezellig restaurant cq eetcafé Prima kaart met goede diversiteit Goede bierkaart Toiletten zijn wel aan renovatie toe Bediening erg verschillend

Arco Daniël
★★★★★

20-05-2016 - A perfect combination - Cosy and friendly but unprofessional We were there with five friends and we had to wait very long for our drinks. Then we were treated to snacks a couple of times because they had made a mistake in the kitchen and lots of snacks were over. Nice, but not very businesslike as our worst hunger was stilled. We had to...

LLAMN
★★★★

14-05-2016 - Mooie terras locatie in het centrum van Den Haag. De opgediende lunchgerechten smaakten goed en de bediening was vriendelijk. Deze Belgische keuken biedt echter allesbehalve bourgondische porties. Voor dezelfde bedragen krijg je op veel andere plekken meer waar voor je geld.

Verotable
★★★★

12-05-2016 - Vriendelijke bediening. Verschilende keren lekker gegeten en drankje gedaan. Dit maal helaas met het hele gezin een flinke voedselvergiftiging/ buikgriep opgelopen aan een van de visgerechten.

SFrans
★★★★★

11-05-2016 - A perfect combination - Rootz is situated in a very nice location, right near the pier, it's a great place to have a beer during the warmer days. The selection of beer is quite vast, mostly centered around Belgian and Dutch classics. The food is OK and the service can be a bit slow at times, especially during season.

LLAMN
★★★★

03-05-2016 - Gezellige ambiance maar ze laten belangrijke punten liggen op de service. Vriendelijk personeel krijgt het niet goed voor elkaar om ons op onze wenken te bedienen. Een samenloop van oorzaken liet ons lang wachten. Prima zaak om te borrelen met wat lekkers maar het diner is geen aanrader. Te lang moeten wachten op alles wat we bestelde helaas. Er kan nog zeker wat verbeterd worden in de bediening en vooral in de alertheid. Ik denk dat ze nog in de opbouwfase zitten en hoop daarom dat deze recensie als opbouwend gelezen wordt.

riekske1

Offerte Aanvragen

Rootz Centrum
Rootz HarbourOfferte Aanvragen

Uw offerteaanvraag is succesvol verstuurd, wij nemen spoedig contact met u op!