Grote Marktstraat 14 • 2511 BJ • Den Haag 070 363 9988

Borrel

Borreltijd is de beste tijd van de dag! Wees welkom bij ons aan de bar of aan tafel en maak de borrel zo uitgebreid als u wilt. Voor grote en kleine gezelschappen verzorgen wij borrels op maat. Onze zalen kunnen privé gehuurd worden en hebben elk een eigen sfeer, zo sluit er altijd een zaal aan bij uw wensen. Voor gezelschappen vanaf 30 personen bieden wij aantrekkelijke drankarrangementen aan en een groot assortiment borrelhapjes.

Snelle reactie

Snelle reactie

Wij reageren binnen 24 uur na het indienen van uw verzoek en ontvangt u van ons een gedetailleerde reactie.

Offertes op maat

Offertes op maat

Onze op maat gemaakte offertes worden speciaal ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Onze werknemers staan altijd voor u klaar en houden persoonlijk contact om uw aanvraag zo goed mogelijk te laten verlopen

Onze borrels

Wij verzorgen borrels op maat voor zowel grote als kleine gezelschappen. Onze sfeervolle zalen kunnen privé worden gehuurd, elk met een unieke ambiance die perfect aansluit bij uw wensen en de gelegenheid. Voor gezelschappen vanaf 30 personen bieden wij aantrekkelijke drankarrangementen aan, zodat u zorgeloos kunt genieten van een breed scala aan dranken. Zorgeloos borrelen kan ook met één van onze borrelarrangementen. De drank en de hapjes worden dan in één pakket aangeboden.

bier op dienblad

Grote Gezelschappen

Elk van onze zalen heeft een unieke ambiance, zodat u de perfecte setting kunt kiezen die past bij uw smaak en de aard van uw evenement. Voor grote gezelschappen vanaf 30 personen bieden wij aantrekkelijke drankarrangementen aan, inclusief een breed scala aan dranken om uit te kiezen, van verfrissende frisdranken tot ambachtelijke bieren en geselecteerde wijnen. Neem contact met ons op en laat ons uw grote borrel tot in de puntjes verzorgen!

bier proost

Ontdek de Rootz-ervaring voor jouw volgende uitje! Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons jouw perfecte dag plannen.

Bij Cafe Restaurant Rootz draait alles om het creëren van onvergetelijke uitjes. Of je nu op zoek bent naar een gezellige locatie voor een familiebijeenkomst, een bedrijfsuitje of een verjaardagsfeest, wij bieden de ideale setting voor jouw speciale gelegenheid.

Vraag een offerte aan
Terras
Rootz gebouw

Afhuur gehele locatie

Gehele locatie verdeeld over 3 zalen.
Prachtig monumentaal koetshuis.

 • Oppervlakte: 350 m² en 275m2 terras
 • Stijl: Elegant, Romantisch en Feestelijk
 • Capaciteit: maximaal 750 personen

Hét bedrijfsfeest van het jaar organiseren?
Denk aan borrelen, dineren en afsluiten met een spetterend feest. En dat allemaal op dezelfde locatie!
Hiervoor stellen we Rootz exclusief voor jullie beschikbaar, met de onderstaande ruimtes inbegrepen.

Vraag een offerte aan
buitenterras

Terras

Het terras van Café Restaurant Rootz is een heerlijke plek waar gasten kunnen genieten van de levendige sfeer van Den Haag terwijl ze ontspannen in de buitenlucht.

 • Oppervlakte: 275 m²
 • Zon: Volop gedurende de hele dag
 • Capaciteit: 200+ zitplaatsen, 650 staplaatsen

1e Etage

Op de eerste etage van Rootz kunt u genieten van een intieme en sfeervolle setting voor uw bijeenkomsten. Onze eerste etage biedt de perfecte ambiance voor diners, borrels en vergaderingen.

 • Oppervlakte: 108,5 m²
 • Stijl: Elegant & Romantisch
 • Capaciteit: 95 zitplaatsen en 150 staplaatsen

Club

De club biedt een feestelijke sfeer perfect voor borrels en feesten. Kom genieten van een gezellige ambiance met ruimte voor muziek en dans.

 • Oppervlakte: 110 m²
 • Stijl: Feestelijk
 • Capaciteit: 300 personen

Onze sfeer

Dit hebben onze gasten ervaren

Bij Café Restaurant Rootz streven we naar perfectie in alles wat we doen. We zijn trots op de positieve ervaringen die zij bij ons hebben gehad, en we delen graag enkele van hun verhalen:

Wij zijn beoordeeld met een 8,5

Uw feedback is belangrijk voor ons. Deel uw ervaring en help ons om steeds weer de hoogste kwaliteit en service te bieden.

Voor een afscheid van een collega hier een uitgebreide borrel gehad. Het personeel was van begin af aan heel behulpzaam en gastvrij. Locatie is super, qua ligging en looks. Er werd meegedacht over de borrel en iedereen heeft zich ontzettend vermaakt. Ontzettend bedankt Suze, Paolo en team!

Kim ter Kock
25 april 2024

Rootz is a great restaurant in the centre of The Hague, set in a beautiful historical building. Great selection of tap beers and very good food. The staff are welcoming and friendly.

Emilia Vancini
04 mei 2024